Επιπλα Εισοδου – 10 ιδέες & προτάσεις  για να το πώς θα φτιάξετε αυτό τον μικρό χώρο με στυλ.

epipla_eisodou

Η είσοδος είναι το πιο μικρό δωμάτιο σε σύγκριση με όλα τα άλλα και δυστυχώς πολλές φορές είναι το πιο παραμελημένο. Πολλές φορές σε μία ανακαίνιση σκεφτόμαστε ως τελευταίο τι επιπλα εισοδου θα διαλέξουμε. Ο σχεδιασμός της αίθουσας εισόδου είναι εξίσου σημαντικός με ολόκληρο το σχέδιο εσωτερικού σχεδιασμού, καθώς είναι και το πρώτο δωμάτιο που αγγίζει τα μάτια των επισκεπτών.

1. Κονσόλα εισόδου κλασική – Κονσόλες εισόδου μοντέρνες

konsola eisodou monterna

Πολλές φορές τα μικρά πράγματα εκφράζουν μεγάλες αξίες. Μια ιδιαίτερη κλασική κονσόλα είναι ο ιδανικός τρόπος,ώστε να αναδείξατε τον ξεχωριστό χαρακτήρα του προσωπικού σας χώρου. Πέρα από τα βασικά έπιπλα μια κλασική κονσόλα σε μασίφ ξύλο δρυς ή καρυδιάς ολοκληρώνει την ιδιαίτερη ταυτότητα του σπιτιού σας και φροντίζει να αναδείξει την υψηλή του αισθητική και εσωτερική ισορροπία. Κλασσική η μοντέρνα, μια κονσόλα αποτελεί την βασική επιλογή για επιπλα εισοδου.

2. Επιπλα εισόδου με καθρέπτη

epipla eisodou me kathrefti

Η είσοδος του σπιτιού μας πρέπει να αποπνέει άνεση και στυλ.Βάζοντας έναν καθρέπτη πάνω από μια κονσόλα μεγαλώνουμε του χώρο μας.Ανάλογα με το μήκος της κονσόλας ο καθρέπτης μπορεί να είναι τετράγωνος, στρόγγυλος ή παραλληλόγραμος.

3. Πορτ μαντώ εισόδου

Port_mado_eisodou

Ένα πολύ χρηστικό έπιπλο που θα οργανώσει το σπίτι σας ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες είναι το πορτ-μαντω. Λειτουργεί ως αποθηκευτικός χώρος για τα παλτό,τις τσάντες τα καπέλα και τα παπούτσια σας.

4. Επιπλα εισοδου – Κρεμάστρα

Επιπλα-εισοδου-Κρεμάστρα

Όλοι μας στην καθημερινότητα μας χρειαζόμαστε κάποια ρούχα σε ένα δωμάτιο,αλλά όχι τόσα πολλά ώστε να τοποθετηθούν σε μια ντουλάπα.Ένα πολύ χρηστικό αντικείμενο για την παραπάνω ανάγκη είναι η κρεμάστρα εισόδου,που συναρμολογείται,τοποθετείται και μεταφέρεται εύκολα και είναι ιδανική ακόμη και για τους μικρότερους χώρους του σπιτιού.

5. Ντουλάπα εισόδου

Ντουλάπα-εισόδου

Όλοι μας χάνουμε πολύτιμο χρόνο ψάχνοντας τα κλειδιά μας.Με την κατάλληλη ντουλάπα εισόδου μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλά οργανωμένο χώρο ώστε να βρίσκουμε οτιδήποτε αναζητάμε.Ας μην ξεχνάμε ότι με έναν καλά οργανωμένο χώρο μπορούμε να αφοσιοθούμε στους καλεσμένους μας όταν μας επισκέπτονται.

6. Τραπεζάκι εισόδου

Τραπεζάκι εισόδου

Στα επιπλα εισοδου συμπεριλαμβανεται και ένα μικρό τραπεζάκι. Τοποθετήστε δίπλα σε μια πολυθρόνα, σε ένα καναπεδάκι ή σε ένα σκαμπό ένα μικρό τραπεζάκι με φρέσκα λουλούδια και ένα έξυπνο μικρό χαλάκι και δείτε την διαφορά.

7. Σκαμπό εισόδου

Σκαμπό εισόδου

Οι επιλογές του σκαμπό είναι πάρα πολλές και αναλόγως του στυλ, του ύφους άλλα και της πρακτικότητας που θέλουμε να δώσουμε. Άνετα, μοντέρνα, αναπαυτικά σκαμπό σε κλασικό ή μοντέρνο στυλ, ιδιαίτερης αισθητικής και σχεδιασμού μπορείτε να συνδυάστε την λειτουργικότητα και το στιλ που σας ταιριάζει.  Μπορείτε να δείτε την πλήρη ποικιλία από τα σκαμπό μας ΕΔΩ

8. Συρταριέρα εισόδου

Συρταριέρα_εισόδου

Εκμεταλλευτείτε το χωλ για να τοποθετήσετε ένα καθρέπτη,έναν ή περισσότερους πίνακες. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε ένα μικρό γραφείο με επιτραπέζιο φωτιστικό και μερικά φρέσκα λουλούδια.Αν υπάρχει συρταριέρα ακόμη καλύτερα. Μπορεί να είναι ένας διακριτικός αποθηκευτικός χώρος.

9. Φωτισμός εισόδου

Φωτισμός εισόδου

Επίσης πολύ σημαντικό είναι ο φωτισμός του χωλ σας. Προτιμήστε φωτιστικά σε συνδυασμό με τον χώρο που επικοινωνεί ή βλέπει το χωλ σας.  Άλλωστε το χωλ είναι ένας χώρος που δεν χρειάζεται υπερβολικό φωτισμό,οπότε μην τοποθετείται φωτιστικά με μεγάλη φωτιστική απόδοση.

10. Διακόσμηση

Διακόσμηση_εισοδου

Το χωλ στο σπίτι είναι η πρώτη εικόνα που παίρνει ένας επισκέπτης, αφού ανοίξει η πόρτα του σπιτιού μας.Αν και δεν είναι ο κύριος χώρος πρέπει να είναι περιποιημένος. Συνήθως τα χωλ είναι σκοτεινά,γιατί αν είναι διαμέρισμα πολυκατοικίας είναι δίπλα σε κοινόχρηστη σκάλα,οπότε σπανίως υπάρχει φυσικός φωτισμός εκεί.Πρέπει λοιπόν να τα βάψουμε και να τα διακοσμήσουμε ώστε να είναι τουλάχιστον φωτεινά τεχνητά.

Συμπερασματικά πρέπει να έχουμε σωστό φωτισμό,έπιπλα και χρώματα.

Οι επιλογές που προτείνουμε είναι το αλάνθαστο λευκό ή ακόμα καλύτερα κάποιο υπόλευκο χρώμα του πάγου.

Αν σας αρέσουν τα έντονα χρώματα δεν είναι λάθος επιλογή να συνδυάσετε ένα φωτεινό και έντονο χρώμα.

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας καθώς μπορείτε και να επικοινωνήσετε μαζί μας

στο 2310 303380

για να σας προτείνουμε περισσότερες επιλογές σύμφωνα με τα μέτρα του δικού σας χώρου.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column][/vc_column][/vc_row]

Item added to cart.
0 items - 0