10 Μοντέρνα Σκαμπό για Σαλόνι

.

σκαμπό-σαλονιού-υφασμα

Μια από τις ερωτήσεις που συχνά έχουμε από τους πελάτες μας είναι το τι μπορώ να χρησιμοποιήσω για τραπεζάκι σαλονιού αφού ο χώρος μου είναι περιορισμένος και η επιλογή από ενα κλασικό τραπεζάκι σαλόνιού δεν θα ήταν η ιδανική

Η καλύτερη λύση που έχουμε να προτείνουμε στις περιπτώσεις αυτές είναι ένα ή δύο μικρά σκαμπό με καπιτονέ ταπετσαρία από δέρμα,τεχνόδερμα ή ύφασμα στο κάθισμά τους,τοποθετώντας έναν όμορφο κλασικό δίσκο με  διακοσμητικά κερια.

σκαμπό σαλονιού χαμηλό

Επίσης μπορεί να έχει δύο χρήσεις γιατί μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως επιπλέον κάθισμα.

στρόγγυλο σκαμπο σαλονιού

Συνεχίζοντας το τετράγωνο ή το μακρόστενο σκαμπό είναι  μια πολύ όμορφη και κομψή επιλογή για να δώσετε χρώμα στον χώρο σας.

μοντερνα σκαμπο για σαλονι

Η επιλογή της ταπετσαρίας μπορεί να είναι από δέρμα,τεχνόδερμα ή ύφασμα ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου και τις προτιμήσεις.

σκαμπό-σαλονιού-ροζ

Ο συνδιασμός μιας πολυθρόνας με ένα υποπόδιο θα σας ξεκουράσει από μια κουραστική ημέρα για να βάλετε επάνω τα πόδια σας.

Υπάρχουν πολλές επιλογές στις διαστάσεις  του σκαμπό που μπορείτε να επιλέξετε,ψηλό τετράγωνο, χαμηλό παραλληλόγραμμο,στρόγγυλο ή πολυγωνικό προσφέρουν ταυτότητα στον χώρο.

Επίσης ένας μικρός χώρος έχει ανάγκη από αποθηκευτικά μέρη που κάνουν ευκολότερη την καθημερινότητα της κάθε νοικοκυράς,έτσι η επιλογή του σκαμπό με αποθηκευτικό χώρο είναι η ιδανική.

σκαμπό σαλονιού υφασμάτινο

  • Να προσέχεις τις λεπτομέρειες παντού και πάντα ¨μας ελεγαν οι γιαγιάδες μας¨,αυτό που κάνει πάντα την μεγάλη διαφορά είναι οι πολλές μικρές λεπτομέρειες σωστά καμωμένες.Ετσι λοιπόν μπορείτε να συνδιάσετε κλασσικά σκαμπο ξύλινα,αντικέ με πλάτη ή χωρις τα οποία ταιριάζουν σε κάθε στυλ σπιτιού,μοντέρνο ή κλασσικό.

μοντερνα σκαμπο πλεκτά

  • Η ισορροπία στα χρώματα του σπιτιού μπορεί να αποτελέσει παγίδα,κυρίως επειδή οι περισσότεροι από εμάς θεωρούμε ότι η μόνη επιλογή που έχουμε είναι ένας μπεζ καναπές με μια μπεζ πολυθρόνα.
  • Μπορεί να είναι η πιο ασφαλής επιλογή που έχετε αλλά δεν σημαίνει ότι είναι και η πιο σωστή.
  • Μην φοβηθείτε λοιπόν να τοποθετήσετε στον χώρο σας ένα κόκκινο σκαμπό, κίτρινο, πράσινο ή ροζ. Τοποθετήστε το δίπλα στον καναπέ σας ή στον χώρο της εισόδου δίπλα ή κάτω από την κονσόλα και θα δείτε τον χώρο σας να αποκτά χαρακτήρα και προσωπικότητα. Αν ωστόσο φοβάστε τις τόσο έντονες αντιθέσεις,τοποθετήστε ένα γκρι,καφέ,μπεζ ή ακόμη και ένα μαύρο σκαμπό δημιουργώντας την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας πιο φυσική.

Για περισσότερες ιδέες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας καθώς μπορείτε και να επικοινωνήσετε μαζί μας

στο 2310 303380

για να σας προτείνουμε περισσότερες επιλογές σύμφωνα με τα μέτρα του δικού σας χώρου.

Item added to cart.
0 items - 0