Ιδέες διακόσμησης για τη βεράντα σας

Μεταμορφώστε τη βεράντα, το μπαλκόνι ή τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας σε μια όαση χαλάρωσης που θα μπορείτε να απολαμβάνετε παρέα με την οικογένεια και τους φίλους σας.

 

Συγκεντρώσαμε ξεχωριστές ιδέες και ευφάνταστες προτάσεις για να εμπνευστείτε και να τις προσαρμόσετε στο χώρο σας, με βάση το προσωπικό σας στυλ.

 

Τα τετραγωνικά δεν έχουν καμία σημασία, χρειάζεσαι μόνο φαντασία και μερικές χρήσιμες συμβουλές από τους ειδικούς για να διασφαλίσετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

1. Θεωρήστε το μπαλκόνι ή τη βεράντα ως ένα ακόμη δωμάτιο του σπιτιού και διακoσμήστε το με την ίδια προσοχή και επιμέλεια. Αν διαχωρίζεται με τζαμαρία από το καθιστικό του σπιτιού, τότε αντιμετωπίστε το ως προέκταση του χώρου για να πετύχετε πιο αρμονικό αποτέλεσμα.

 

 

 

2. Δώστε έμφαση στα φυτά και τα λουλούδια διότι έχουν πραγματικά τη δύναμη να μεταμορφώσουν ένα χώρο, ακόμα κι όταν το διαθέσιμο ποσό για την ανανέωση της βεράντας σας είναι περιορισμένο.

 

 

 

3. Ο επιμελημένος φωτισμός (κεριά, φαναράκια κλπ), τα περίεργα διακοσμητικά αντικείμενα, τα μαξιλάρια σε διαφορετικά μεγέθη, τα καλάθια και τα χαλιά εξωτερικού χώρου θα δώσουν μια κομψή, σοφιστικέ νότα στο χώρο.

 

 

 

 

4. Εστιάστε στην ατμόσφαιρα που θέλετε να δημιουργήσετε. Ξεχάστε τα “πρέπει”, αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και παίξτε με συνδυασμούς χρωμάτων, υφάσματα, μοτίβα, διαφορετικές υφές και υλικά. Προτιμήστε έπιπλα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ποικιλοτρόπως.