Βάλτε παγκάκι στην τραπεζαρία σας!

Η ανάγκη για ανανέωση στο σπίτι και η δύναμη του design, ανατρέπουν την τυπική εικόνα της τραπεζαρίας, αντικαθιστώντας μερικές από τις καρέκλες, ή και όλες, με παγκάκια. Βέβαια πολλές φορές, λόγω έλλειψης χώρου η συγκεκριμένη ιδέα ολοκληρώνει την εικόνα της τραπεζαρίας σας με στιλ και άνεση!

 

Έτσι, πολύ απλά μπορείτε να αφαιρέσετε τις καρέκλες από την μία έστω πλευρά του τραπεζιού σας και ένα παγκάκι να πάρει τη θέση τους, προσδίδοντας μια νότα ανανέωσης στο χώρο σας. Ανάλογα με το ύφος της τραπεζαρίας, υπάρχουν παγκάκια που θα ταιριάξουν στο στιλ της. Βέβαια πολύ ενδιαφέρον έχει η περίπτωση να εντάξετε ένα παγκάκι με διαφορετικό χαρακτήρα, ώστε να αποφύγετε το προβλέψιμο design της τραπεζαρίας σας, χαρίζοντας στο χώρο σας μια πιο όμορφη εικόνα.

 

Σε κάποιες περιπτώσεις, ίσως χρειαστούν μερικά μαξιλάρια για να κάνετε ακόμα πιο ζεστή και φιλόξενη τη συγκεκριμένη γωνιά του σπιτιού σας.

 

Παρακάτω ακολουθούν μερικές προτάσεις για να πάρετε ιδέες και να έχετε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα, πριν αποφασίσετε για το ύφος που θέλετε να αποκτήσει η τραπεζαρία σας. Enjoy it!