Μοντέρνες ιδέες διακόσμησης με καθρέφτες

Οι καθρέφτες είναι διαχρονική αξία στη διακόσμηση του σπιτιού. Δίνει, πάντα, στυλ σε κάθε χώρο του σπιτιού, είτε κινείται σε μοντέρνο ύφος είτε σε πιο κλασικό. Πέρα από τους διακοσμητικούς λόγους, οι καθρέφτες έχουν και λειτουργική χρησιμότητα.

 

Οι καθρέφτες είναι το στοιχείο εκείνο που προσθέτει γοητεία μέσα στο σπίτι σας. Δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι ο χώρος σας γίνεται μεγαλύτεροςκαι πιο φωτεινός και εκτός από την αισθητική τους πλευρά, αν το σαλόνι σας είναι μικρό, προτιμήστε έναν καθρέφτη, καθώς διπλασιάζει οπτικά το μέγεθος του χώρου.

 

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε σχήματα, αποχρώσεις, μεγέθη και τέλος στο πάχος του καθρέφτη που εσείς θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Κλασσικοί, μοντέρνοι, οριζόντιοι, κάθετοι, επιδαπέδιοι, ό,τι και αν διαλέξετε το σίγουρο είναι ότι το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Μια άλλη εναλλακτική είναι να τοποθετήσετε πολλούς μικρούς μαζί, κάνοντας μια όμορφη σύνθεση. Στην είσοδο του σπιτιού, στο σαλόνι, στην κρεβατοκάμαρα, στο γραφείο, γιατί όχι και στο παιδικό δωμάτιο, όπου και αν επιλέξετε να τους βάλετε η καλαισθησία που θα προσθέσουν στον χώρο σας είναι δεδομένη.

 

Καθρέπτης HERMOZA by MODATA HOME

 

Καθρέπτης MATU by MODATA HOME

 

Καθρέπτης LIZA by MODATA HOME

 

Καθρέπτης IZOLA by MODATA HOME

 

Καθρέπτης EDEN by MODATA HOME

 

Καθρέπτης WINGS by MODATA HOME

 

Καθρέπτης ZIP by MODATA HOME

 

Καθρέπτης SOVET by MODATA HOME

 

Αν ψάχνετε καθρέφτες ή ιδέες διακόσμησης και ανακαίνησης για τους χώρους του σπιτιού σας, επισκευθείτε μας στο Instagram αναζητήστε μας με το hashtag #modatahome