Ο νέος βασιλιάς των χρωμάτων στο σαλόνι

Το γκρι αποτελεί την απόλυτη τάση στο σύγχρονο καθιστικό! Ολοένα και περισσότεροι πελάτες που στήνουν από την αρχή ή ανακαινίζουν το σπίτι τους, επιλέγουν καναπέδες, πολυθρόνες, καρέκλες και σκαμπό στις αποχρώσεις του γκρι. Ο νέος βασιλιάς των χρωμάτων στο σαλόνι έρχεται να διαδεχθεί την κυριαρχία του μαύρου και του σκούρου καφέ στο σπίτι αλλά και στον επαγγελματικό χώρο.

Τι είναι όμως αυτό που κάνει τόσο δημοφιλή και ξεχωριστό ένα γκρίζο καναπέ ή πολυθρόνα; Η MODATA HOME σας παρουσιάζει τους λόγους για τους οποίους το γκρι αποτελεί πλέον την αγαπημένη επιλογή του κοινού.

 

1. Συνδυάζεται με όλα τα χρώματα!

Το γκρι χρώμα κινείται ανάμεσα στο άσπρο και το μαύρο, στοιχείο που του προσδίδει την ιδιότητα του ουδέτερου. Αυτή του η δυνατότητα να συνδυάζεται αρμονικά με διαφορετικούς χρωματισμούς και ετερόκλιτα στιλ διακόσμησης, το καθιστά αγαπημένη επιλογή του κοινού.

Δημιουργήστε το δικό σας σαλόνι επιλέγοντας γκρι έπιπλα με χρωματιστά αξεσουάρ όπως ιδιαίτερα μαξιλάρια ή κομψές χρωματιστές πολυθρόνες.

Καναπές MARVEL by MODATA HOME
Πολυθρόνα OASIS by MODATA HOME

 

2. Προσφέρει μία ιδανική αίσθηση αρμονίας και ηρεμίας

Λόγω της χρωματικής ουδετερότητάς του, τα γκρι έπιπλα προσφέρουν την αίσθηση της χαλάρωσης και της ηρεμίας. Το γκρι, σε αντίθεση με χρώματα όπως το κόκκινο και το μπλε, δεν μπορεί να κλέψει την προσοχή των οφθαλμών. Αν λοιπόν είστε λάτρης της ηρεμίας και της χαλάρωσης στο σαλόνι, συνδυάστε τον ιδανικά με γήινες ή παλ αποχρώσεις.

Πειραματιστείτε στην διακόσμηση του σαλονιού σας με βάση τον γκρι καναπέ. Δημιουργήστε αντιθέσεις μεταξύ διαφορετικών αποχρώσεων του γκρι ή διαφόρων φινιρισμάτων, υφασμάτων και υλικών.

Καναπές HILTON by MODATA HOME

Καρέκλα OLINA by MODATA HOME

 

3. «Μεγαλώνει» το σαλόνι σας

Τα γκρι έπιπλα σε συνδυασμό με ουδέτερα γκρι χρώματα στον τοίχο & λιτή διακόσμηση αποτελεί ιδανική επιλογή για μικρά σαλόνια. Με αυτή τη λύση, θα αποφορτίσετε χρωματικά το δωμάτιο, κάνοντάς το να φαίνεται μεγαλύτερο.

Πολυθρόνα CORAL by MODATA HOME

 

4. Αποτελεί διαχρονική επιλογή

Αν δεν σας αρέσουν οι πειραματισμοί, τότε ο γκρίζος καναπές, ποθυθρόνα, καρέκλα ή σκαμπό αποτελεί την πιο ασφαλή επιλογή. Πρόκειται για ένα χρώμα πρακτικό και αξιόπιστο, καθώς και μία εξαιρετική εναλλακτική λύση στο λευκό που λερώνει εύκολα.

Σκαμπό AGO by MODATA HOME

Καρέκλα MINORI by MODATA HOME

 

Ο δικός σας γκρι καναπές!

Στην MODATA HOME θα βρείτε τα δικά σας ιδανικά γκρι έπιπλα, στο ύφασμα και τις διαστάσεις της επιλογής σας. Ανακαλύψτε μοναδικά πολυτελή σχέδια μέσα από την πλούσια ποικιλία μας. Όλα μας τα έπιπλα διατίθεται με πολυετή εγγύηση.