Επιλέξτε την κατάλληλη τραπεζαρία για το σπίτι

Στις μέρες μας, σχεδόν σε όλα τα σπίτια, η διαδικασία του φαγητού συμβαίνει σχεδόν σε όλους τους χώρους. Από τις κουζίνες και τα καθιστικά μέχρι και τις κρεβατοκάμαρες. Ωστόσο, η τραπεζαρία έχει ξεχωριστή θέση στο σπίτι, γι’αυτό σας έχουμε έξυπνες ιδέες για το σπίτι για να μάθετε πως θα επιλέξετε την κατάλληλη τραπεζαρία για το σπίτι.

Η αισθητική είναι σίγουρα σημαντική, αλλά δεν διαλέγουμε μόνο με κριτήριο την εμφάνιση. Το πιο σημαντικό είναι να ταιριάζει η τραπεζαρία, δηλαδή κατά βάση το τραπέζι, στο χώρο μας.

Είναι, λοιπόν, ένας χώρος που θα πρέπει να δώσουμε αρκετή σημασία και προσοχή. Αφού, εκεί κάνουμε τα μεγάλα τραπέζια μας και τις γιορτές.

 

Ροτόντα τραπεζαρία

Η ροτόντα τραπεζαρία είναι το έπιπλο που γοητεύει. Μπορεί να μεταμορφώσει εντελώς το χώρο με τη δυναμική της και να δώσει το δικό της στίγμα στον χώρο που είναι τοποθετημένη. Είναι το κατάλληλο έπιπλο για να δημιουργήσετε μια όμορφη τραπεζαρία.

Ειδικά αν έχετε μικρό χώρο, είναι ότι πρέπει. Βέβαια, καλό θα είναι να υπάρχει αρκετός χώρος για να γευματίζετε άνετα. Αλλά, αν έχετε περιορισμένο χώρο, η κομψότητα και το στυλ προκύπτουν από την απλότητα.

Τραπέζι PACO by MODATA HOME
Τραπέζι LUCA by MODATA HOME
Τραπέζι OMAR by MODATA HOME

 

Mεγάλη τραπεζαρία

Αν έχετε ένα ολόκληρο δωμάτιο για την τραπεζαρία σας, ένα μεγάλο τραπέζι για έξι άτομα είναι ότι πρέπει. Είναι ο ιδανικός χώρος για να κάνετε κάποιο πάρτι, καθώς μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλες ποσότητες φαγητού. Τα μεγάλα ορθογώνια τραπέζια είναι ιδανικά, γιατί αφήνουν μικρότερο ανεκμετάλλευτο χώρο στο κέντρο τους από τα τετράγωνα ή τα κυκλικά.

Τραπέζι SOLE by MODATA HOME

 

Τραπέζι RAUL by MODATA HOME
Τραπέζι NAOM by MODATA HOME

 

Χρώματα, υλικά και στυλ

Εδώ έχετε πολλές επιλογές. Είτε θέλετε μια κλασσική ή μια σύγχρονή τραπεζαρία, ο σκοπός είναι να είναι άνετη. Το ξύλο, το μέταλλο και το γυαλί είναι τα πιο συνηθισμένα υλικά για τα τραπέζια. Αν θέλετε, όμως, η τραπεζαρία σας να διαρκέσει πολύ το ξύλο είναι το ιδανικό υλικό, καθώς δεν πρόκειται να χαλάσει εύκολα.

Τραπέζι NOAH by MODATA HOME
Τραπέζι KIKO by MODATA HOME
Τραπέζι IRMA by MODATA HOME

 

Εν κατακλείδι

Όταν αποφασίσετε να αγοράσετε έπιπλα μην διαλέξετε κάτι που σκέφτεστε ότι θα φαίνεται ωραίο εκεί που θα το βάλετε. Καθώς, η τραπεζαρία είναι μια επένδυση και πρέπει πάντα να θυμάστε πως στο μέλλον ίσως μεταφερθεί κάπου αλλού. Είναι προτιμότερο να διαμορφώσετε το δωμάτιο ώστε να ταιριάζει στην τραπεζαρία σας και όχι το αντίθετο.

Τραπέζι GINO by MODATA HOME
Τραπέζι MILO by MODATA HOME

 

Επιθυμείτε να ανανεώσετε τη τραπεζαρία σας; Σας περιμένουμε στις εγκαταστάσεις της MODATA HOME, Νικ. Πλαστήρα 32 στη Χαριλάου Θεσσαλονίκης. Μαζί, θα διαμορφώσουμε την κατάλληλη επιλογή για το χώρο σας.

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή συμβουλή σχετικά με την διακόσμηση και την επίπλωση του σπιτιού σας, οι σύμβουλοι της MODATA HOME παραμένουν στη διάθεση σας για οτιδήποτε χρειαστείτε. Για τηλεφωνικές παραγγελίες, πληροφορίες ή αίτημα για ραντεβού παρακαλούμε καλέστε στα παρακάτω τηλέφωνα:  (+30) 6948 040507  ή  (+30) 6948 040508