Διακόσμηση λευκού γωνιακού καναπέ !

Σήμερα παραλάβαμε αυτόν τον λευκό γωνιακό καναπέ που βλέπετε.

Προβληματιστήκαμε πολύ η αλήθεια είναι με την ομάδα μου πώς θα τον διακοσμήσουμε! Σκέφτηκα λοιπόν, να σας δείξω το φωτογραφικό υλικό και τις διάφορες εκδοχές που προέκυψαν στη διακόσμηση καθώς επίσης και να απαντήσω στις πιο συχνές ερωτήσεις σας.

Μπορώ να δημιουργήσω τον καναπέ όπως ταιριάζει στο χώρο μου;

-Ναι είναι πολυμορφικός! Ο συγκεκριμένος αποτελείται από 4 μέρη που μπορούν να προσαρμοστούν στις διαστάσεις σας. Για τον δικό σας χώρο όμως αν είναι μεγάλος μπορούμε να προσθέσουμε και άλλα κομμάτια ή αν έχεις περιορισμένο χώρο να αφαιρέσουμε κάποια.

Εάν αλλάξω σπίτι η βαρεθώ τη διάταξη αυτή, μπορώ να την αλλάξω;

-Ναι είναι εύκολο να την αλλάξεις γιατί μιλάμε για έναν καναπέ στυλ BOX, ο οποίος δεν έχει περιορισμούς!

Καλύπτει τις ανάγκες μου! Γιατί δεν βλέπω στο συγκεκριμένο όμως μαξιλάρια πλάτης;

-Είναι σχεδιασμένος έτσι για να προσφέρει μεγαλύτερη ευκολία στην καθημερινότητα μη έχοντας να στρώνουμε τα μαξιλάρια πλάτης.

Τώρα που δεν έχω μαξιλάρια πλάτης θα είναι το ίδιο αναπαυτικός;

-Είναι εξίσου αναπαυτικός γιατί τα αφρώδη υλικά που θα υπήρχαν στα μαξιλάρια πλάτης είναι προσαρμοσμένα στην σταθερή του πλάτη.

Μου αρέσει πολύ το λευκό του χρώμα, αλλά εγώ έχω παιδί και σκύλο, δεν θα λερωθεί αμέσως;

-Εύλογη απορία, είναι σίγουρο! Αλλά κάνοντας μια επιλογή υφάσματος αδιάβροχο αλέκιαστο θα μπορεί να καθαριστεί εκείνη τη στιγμή εύκολα και γρήγορα, αλλά και στους πιο δύσκολους λεκέδες, το ύφασμα αφαιρείται από όλο τον καναπέ και πλένεται στο πλυντήριο!

Στο σπίτι μου δεν έχω κάποιο έντονο χρώμα στον τοίχο όπως εσείς, θα ταίριαζε το λευκό ύφασμα;

-Είναι από τις πιο ασφαλείς και διαχρονικές επιλογές. Μπορεί να αναδειχθεί και σε ένα πιο ουδέτερο περιβάλλον δίνοντας χρώμα και ένταση με τα μαξιλαράκια φιγούρας ή ακόμα και με διάφορα διακοσμητικά αντικείμενα.

Εσείς έχετε επενδύσει, έχετε τολμήσει σε έναν λευκό καναπέ;  Αν όχι θα το τολμούσατε;

Item added to cart.
0 items - 0